fbpx
simple way to hide your cat's litter box

EEN EENVOUDIGE MANIER OM DE KATTENBAK VAN JE KAT TE VERBERGEN

Met innovatie in ons leven en technologie wordt alles met de dag eenvoudig. Als kattenbezitter vindt je het misschien moeilijk om de kattenbak van je kat te verbergen. Maar het is niet zo’n moeilijke taak.

Vandaag laat ik je een eenvoudige manier zien om de kattenbak van je kat te verbergen. Het is eigenlijk een lijst met manieren, maar je kunt een van de volgende manieren kiezen waarvan je denkt dat het een eenvoudige manier is om de kattenbak van je kat te verbergen.

Laten we eenvoudige ideeën proberen om de kattenbak van je kat thuis te verstoppen

Je moet degene kiezen waarvan jij denkt dat dit een eenvoudige manier is om de kattenbak van je kat te verbergen.

cat litter box

Hoe verberg je de kattenbak van je kat, zodat de kat deze kan vinden?

Plaats hem op de grond zodat jouw kat comfortabel in en uit de kattenbak kan klimmen. Hoewel sommige katten het niet erg vinden om de kattenbak te zoeken, willen vooral oudere katten de kattenbak makkelijk kunnen vinden.

Als jouw kat zijn kattenbak op een moeilijk toegankelijke plaats vindt zal hij niet blij zijn. Stofzuig of schep de kattenbak regelmatig leeg.

Zodat Je geen uitrusting hoeft te gebruiken om het goed te maken, wanneer de kat in jouw tenen bijt om je te laten weten dat de kattenbak niet schoon is.

cat litter box

1. EEN EENVOUDIGE MANIER OM DE KATTENBAK VAN JE KAT IN EEN HOUTEN KAST TE VERBERGEN

Ja, ik denk dat een houten kast de beste en eenvoudigste manier is om de kattenbak van je kat te verstoppen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan deze methode, omdat ik al meer dan een jaar een houten kast van hoge kwaliteit gebruik. Bekijk dit eens:

This image has an empty alt attribute; its file name is WhatsApp-Image-2020-11-21-at-8.39.58-PM.jpeg

Het is een hoogwaardige ladekast die past bij de meubels van jouw huishouden. Je kunt het gebruiken als decoratiestuk of als tafel om er wat planten overheen te zetten. Het heeft een kattenluik waardoor een kat de box kan binnenkomen en verlaten. Je kunt de kattenbak erin verstoppen. Het is gemakkelijk schoon te maken.

Daarom is het de beste en meest stijlvolle manier om de kattenbak van je kat te verbergen. Je moet het uitproberen!

2. DE KATTENBAK IN EEN GROTE MAND

Het is een eenvoudige manier om de kattenbak van jouw kat te verbergen. Als je geen grote mand op je meubelen hebt staan, kun je deze gemakkelijk thuis maken. Of je kunt een brede plastic container in een kattenbak veranderen. Het idee van de rieten kist als de container lijkt luchtig en licht. En je kunt hem elke dag snel schoonmaken, want katten willen geen onrein toilet.

Hoe maak je het?

Snijd een raam aan één kant van de mand nadat je de mandbodem voor je kat hebt schoongemaakt, en voeg een deur toe die zal fungeren als de toegang- en uitgangsdeur van jouw kat. Deze gemakkelijke hack is niet alleen een modieuze manier om je kattenbak te bedekken, maar het is ook praktisch omdat je opslag bespaart.

cat's litter box basket

3. DE KATTENBAK ONDER DE GOOTSTEEN

Als het je niet uitmaakt dat je vloerruimte verliest in een toiletkast, dan lijkt de ideale plek voor een kattenbak onder de gootsteen te zijn. Al het afval dat uit de kattenbak wordt geschopt valt op deze manier terug in de bak. En kan grondig worden schoongemaakt tijdens de volgende schoonmaak.

Je kan de kast aan één kant doorknippen en uw kat trainen om erin en eruit te komen. Het is eenvoudig maar de beste manier om de kattenbak van jouw kat te verstoppen.

litter box under the sink

4. DE KATTENBAK IN DE PLANTENPOT

Ben je op zoek naar een schuilplaats voor een kattenbak dat ook design zal toevoegen in jouw huis? Plantenpotten zijn momenteel een populaire optie op het gebied van interieurdecoratie. Dit ontwerp maakt het voor jouw geliefde huisdier gemakkelijk om met de kamerplant trend mee te gaan en een geheim kattenhuis te genereren.

Voor wilde katten of appartementen met kattenbakken, het grote formaat maakt het perfect. Zet er een grote kattenbak in en er is genoeg ruimte voor je katje!

Veeg het regelmatig af, zodat het niet stinkt in huis!

litter box in plant pots

5. DE KATTENBAK IN DE KAST DE MEEST GESCHIKTE MANIER

Ieder huishouden heeft een garderobekast. Maar mensen gebruiken het om hun kleding te bewaren, enz. Als je single bent kun je je garderobekast gebruiken om de kattenbak van je kat te verstoppen. Maak de kast leeg en maak hem schoon.

Maak er vervolgens een kattenluik in om jouw kat naar binnen en naar buiten te laten gaan. Het is een van de beste en eenvoudigste manieren om de kattenbak van jouw kat te verstoppen.

litter box in wardrobe cabinet

De kern

Het lijdt geen twijfel dat katten verreweg de mooiste huisdieren ter wereld zijn. Katten bouwen een hechte band op met hun baasjes en houden ervan om met ze te knabbelen, likken en dutten. Deze acties geven aan dat jouw kat van je houdt

Je moet in ruil daarvoor bewijzen dat je van je kat houdt! Door voor je kat te zorgen, hem verse maaltijden te geven en hem op zijn gemak te stellen.

Vandaag heb ik je een paar eenvoudige stappen laten zien die je kunt nemen om de kattenbak van je kat te verbergen. Laat het me weten als je een manier weet waarop ik het misschien heb overgeslagen. Bedankt!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.